čtvrtek 19. října 2017

Letní přestavba

Ze šuplíku lovím další domek, který jsem stavěla do simíkovské stavební soutěže. Zadání bohužel uloženo nemám, takže už nevím, co se přestavovalo. Pravděpodobně šlo o nějaký dům z The Sims 2, takže pro novější verze hry byl zadán možná jen půdorys stavby a velikost pozemku. Je to už z loňského léta, takže na detaily si opravdu nevzpomenu. Snad jen to, že se jednalo o domek pro jednoho až dva simíky. 
Můj domek se nesl v duchu předchozí stavby, která také vyrostla v Newcrestu - venkovní fasáda je tedy neutrálně šedá v kombinaci s kamenem. 




Pro další foto....

Vítejte tedy u manželů Vrabcových, kteří se shodli, že na děti ani jeden z nich není. A tak investují vydělané peníze (a že jich není málo) hlavně do sebe. Protože na cestování nemají moc čas, chtějí si léto užít i doma, a podle toho to u nich vypadá – vevnitř, ale především venku.

Určitý nadstandard je patrný již u vstupu, kde je pro příchozí připraveno pohodlné sofa - tady se nikdo při zouvání kácet k zemi nebude. 


Hlavní část domu tvoří obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem. 



V obývacím pokoji je jedna stěna prakticky celá prosklená a nabízí výhled na bazén a do zahrady.


Ložnici mají majitelé opravdu jen na přespání - je tedy malinká, ale útulně a účelně zařízená. 


Koupelna slouží nejen pro očistu, ale i pro relaxaci. 


Na zahradě nesmí chybět posezení s grilem. 



Samozřejmostí je bazén.



A pokud ani to k uvolnění nestačí, z terasy se dá vejít do domácí soukromé sauny.

Závěrem ještě jeden letecký snímek a půdorys domu.


Tady už jsem se s uživatelským obsahem rozjela. Nábytek je převážně od mé oblíbené Simcredible, a nějaké další věci od tvůrců z TSR (např. okna, dveře, nebo plážové doplňky).

Žádné komentáře:

Okomentovat