neděle 5. listopadu 2017

Soutěžní chatička

Jak už jsem zmínila několikrát, moje hlavní stavební tvorba v The Sims 4 spočívala v účasti na soutěžích pořádaných na nyní nefunkčním fóru. Takže dnes zase lovím v tomto archivu a přidávám chatu ze Žulových kaskád. Co si tentokrát pamatuju, tak specialitou zadání bylo, že majitel ve sklepě ukrývá něco nečekaného. 

Chatka patří jednomu podnikateli, který si rád odpočne v přírodě od všech formalit a obchodních schůzek. Stojí v Žulových kaskádách na břehu říčky.

V okolí chatky se, kromě příležitostí k rybaření, nachází spousta možností vyžití. Když přijedou synovci, mají k dispozici stan a mohou si tak pobyt v přírodě užít se vším všudy.



Pro klidnější povahy - je libo posezení na lavičce na verandě, nebo šachová partie? (je vidět, že pan majitel ale nejlépe relaxuje u zahradničení)


Uvnitř je chatka uspořádána jako garsonka, ale je plně vybavena pro maximální komfort v přírodě.






Z verandy se vchází do vinného sklípku, kde je možno posedět s přáteli, kteří sem zavítají.

Nebo jen tak o samotě si otevřít nejen dobré vínko, ale i nějakou zajímavou knihu (když už je tady zrovna i knihovna, že?)

Tím by prohlídka chatky pro běžného návštěvníka skončila. Jenže my dnes odhalíme hlavního koníčka pana majitele – kdeže zahrádka. Za knihovnou se totiž skrývá jeho malé tajemství…



Pro přehled přidávám i tradiční půdorysy:


Do chatičky se časem vydají i postavy z mého příběhu. Ale tajnou komnatu hned tak odhalí. Možná ale jednou...




Žádné komentáře:

Okomentovat