neděle 31. prosince 2017

Dům do vánoční soutěže

Po marných snahách sehnat správce domény thesims2.cz a zachránit staré fórum jsme před měsícem s pár nalezenými známými rozjeli malé fórum na adrese http://thesims234.forumczech.com/. Rádi bychom zde navázali na tradici stavebních soutěží ze starého fóra a začali jsme opravdu slavnostně, a to vánoční soutěží. Zadán byl půdorys domu, bylo možno stavět do patra. Domek byl určen pro jednu až dvě osoby, případně mazlíčka. Podrobnější zadání ZDE.

A teď už k mému domku, ve kterém žije mladá siminka Mary Christmas a její milovaný hafan, aljašský malamut Santa.

Nejprve pár pohledů na dům. Jeho vánoční kouzlo vynikne nejlépe v noci. 





A teď už interiér, nejprve přízemí, kde se nachází hlavní obytný prostor - kuchyně, jídelní kout a obývák. Vše je připraveno na Vánoce, na které Mary pozvala své rodiče a sestru. Samozřejmě nesmí chybět pelíšek a propriety pro Santu.






Mary je docela romantička, a podle toho vypadá i její ložnice v patře. Hlavně se chce cítit útulně, takže i zde má alespoň fiktivní krb. A pokud jí to Santa dovolí, ráda lenoší ve svém koutku u okna. Samozřejmostí je i koupelna s vanou pro relaxaci v bublinkách. 





A samozřejmě pro kontrolu půdorys přízemí a aby to bylo komplet, tak i patra.


Ještě pár fotek obyvatel domečku.



2 komentáře:

  1. krásny domecek nemas ho na stazeni vcetne CC ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc se omlouvám, nějak nejsem zvyklá, že by mi tu někdo nechával komenty, takže jsem tento "úspěšně" přehlédla. K dotazu - právě kvůli CC domky na stažení nedávám, ctím pravidla tvůrců a nedávám k opětovnému stažení jejich obsah, a seznam bych sepisovala týden :-/

      Vymazat