pondělí 9. dubna 2018

Stavební soutěž - Bunkr

Na fóru jsme se teď pustili do zajímavého projektu - zkusit hrát podle výzvy, kterou vymyslela naše členka. Jde o Výzvu - Apokalypsa! Souběžně s výzvou jsme rozběhli novou stavební soutěž Protiatomový kryt / bunkr. Obě soutěže probíhají nezávisle, tedy kdo chce jen stavět, nemusí hrát výzvu. A naopak, kdo chce hrát výzvu, nemusí bunkr stavět. Pro The Sims 4 ho například poskytla k dispozici autorka výzvy Kolikokoli (EA ID: Simkiim).

Já jsem svůj bunkr před pár dny také dokončila. Pro výzvu samotnou pak prošel ještě několika úpravami, ale tady máte jeho soutěžní podobu.
Za plotem s ostnatým drátem stojí nenápadná stavba s plechovou střechou. Akorát je na ní nalepena hromada trubek a různých technologií, které mají zajistit, aby byla obyvatelná a přitom odstřihnutá od okolního zamořeného prostředí.








Interiér uvnitř:
Na úrovni povrchu se nachází jen místnost se zásobami pro první týdny. Z té vedou dveře do bunkru. Za všemi těmi krabicemi jsou ještě druhé dveře, o nichž přeživší zatím neví, a které ukrývají jednu převratnou technologii.



O patro níže již je hlavní obytná část – kuchyň s jídelnou a obývákem. Za prosklenou stěnou se nachází malá zahrádka, jediná naděje na obstarání potravy do budoucna.
















Nejníže je společenská část, která myslí nejen na relax dospělých, ale je zařízena i pro případné budoucí generace, nesmí tedy chybět herna pro děti. Jelikož za bunkrem proudí řeka, využili stavitelé vzestup spodní vody k vybudování podzemní nádrže. Ta plní nejen estetickou funkci, ale pomoci filtrace zajišťuje zásobování bunkru pitnou vodou.






Jsou zde i tři ložnice pro různé věkové kategorie.










No, ve skutečnosti jsou ty ložnice čtyři, jenže jedna je ukrytá za tajnými dveřmi, takže o ní naši hrdinové zatím nevědí.


A nakonec přehled půdorysů pro orientaci:




Žádné komentáře:

Okomentovat